Novinky
07. srpna 2024

Optimální kombinace regálového systému dodávky s vybavením provozu

Kolegové z naší dceřiné společnosti Bott Ltd. nedávno dokončili projekt pro našeho dlouholetého zákazníka XYZ Machine Tools. Dodávky Ford Transit jsou jako flotilová vozidla součástí inventáře společnosti.

Při vybavování své nové servisní flotily se 17 vozidly se společnost rozhodla pro profesionální regálové systémy do dodávek od firmy bott. V úzké spolupráci s XYZ Machine Tools vyvinul náš anglický tým koncept, který byl individuálně přizpůsoben požadavkům zákazníka.

Ve Velké Británii je společnost XYZ Machine Tools uznávána jako největší dodavatel pro výrobu nářadí. Úkolem servisního týmu je instalace a pravidelná údržba výrobních strojů, je proto důležité, aby veškeré nářadí a pracovní materiály přepravované ve vozidlech byly bezpečně uložené, dobře organizované a snadno přístupné.

Rozšíření vozidel vozového parku 

S využitím regálových systémů bott vario3 vytvořili naši britští kolegové ve flotilových vozidlech inovativní mobilní pracoviště. Aby bylo možné přehledně organizovat malé díly a spotřební materiál, byl do regálového systému dodávky integrován také systém přenosných kufrů na nářadí Systainer³. Tyto přenosné boxy umožňují pracovníkům rychlé balení, skladování, přepravu i nakládání a vykládání pracovních nástrojů. Díky maximálnímu využití dostupného nákladového prostoru si s sebou technici mohou vzít více náhradních dílů než u jiných dodávek. Servisní tým tak může pracovat efektivněji a zkrátit tak prostoje u svých zákazníků.

Řešení na míru pro provozy a dílny 

Mobilní servisní technici jsou podporování interním týmem sídlícím v centrále XYZ Machine Tools v Burlescombe v Devonu. Tento zákazník vybavil elektromístnost v továrně dílenským nábytkem verso od firmy bot. Dílenské vybavení řady verso je díky své robustnosti vysoce odolné a poskytuje optimální úložiště pro testovací zařízení a nástroje. Součástí vybavení je i výběr systémových dílenských skříní, výškově nastavitelných pracovních stolů i počítačových stolů pro hot-desking. Dílenský nábytek byl navržen v souladu s firemní identitou společnosti. Efektivní úložná řešení od firmy bott umožňují technikům společnosti XYZ Machine Tools nabízet svým zákazníkům ty nejlepší služby.

Hledáte také řešení pro zvýšení efektivity a produktivity ve vaší firmě? Zjistěte více o regálových systémech pro vozidla vozového parku či provozním vybavení pro dílny.