Novinky
12. srpna 2024

Mobilbox bott vario3 – regálový systém, který si můžete vzít s sebou

Přenosný regálový systém Mobilbox lze instalovat i demontovat během okamžiku. Toto flexibilní řešení je tedy obzvláště zajímavé pro každého, kdo své vozidlo využívá pro různé účely.

Flexibilní vybavení vozidla 

Ne pro všechny situace je klasický regálový systém pro dodávky ideální volbou. Regálové systémy bott vario3 jsou optimální v případě každodenního využití pro organizované ukládání nářadí a materiálů, neboť díky své nízké hmotnosti udržují nízkou spotřebu paliva. Pro rozměrné předměty, stroje nebo převoz nákladu je však potřeba mít v zavazadlovém či nákladovém prostoru více místa. A pro tyto účely jsme vyvinuli nový Mobilbox, který jsme poprvé představili na IAA Transportation 2022. Jedná se o speciální variantu modulárního regálového systému do dodávek bott vario.


Speciální funkce nového Mobilboxu

Úložný systém Mobilbox je ve vozidle upevněn stejně bezpečně, jako jste zvyklí u regálového systému bott vario3. Speciální ukotvení v příslušné podlahové desce však umožňuje instalaci a vyjmutí modulu během několika sekund. Pro instalaci jednoduše zasuňte zařízení do držáků na základní desce a utáhněte dva rýhované šrouby na přední straně. Pokud jej chcete vyjmout, povolte rýhované šrouby a zvedněte modul z ukotvení. Mobilní box je lehký, protože stejně jako zbytek z řady regálů do dodávek bott vario3 je z velké části vyroben z hliníku. To znamená, že modul můžete v případě potřeby do vozidla jednoduše přenést a kdykoliv jej opět vyjmout. Zapuštěná madla po stranách celou manipulaci usnadňují.

 

Pro koho je Mobilbox vhodný?

S naším novým řešením chceme oslovit ryze komerční zákazníky, kteří své vozidlo využívají flexibilně nejrůznějšími způsoby – například k přepravě velkého zboží i jako servisní vozidlo. Na druhou stranu, z výhod Mobilboxu budou těžit nejen ti, kdo firemní auto využívají pracovně, ale i soukromě. Jako servisnímu technikovi vám moduly Mobilboxu umožní mít svá zařízení a nástroje dobře organizované. Pokud potřebujete vozidlo využít pro převoz nákladu, jednoduše box vyjmete a můžete využít veškerý prostor ve vozidle. Základní deska bott vario 3 je v autě zajištěna pomocí poutacích ok a lze ji kdykoliv opět vyjmout, aniž by zanechala nějaké stopy. I po tom, co ji nainstalujete, všechny obvyklé možnosti zajištění vám zůstanou k dispozici.

 

Jak lze Mobilbox konfigurovat?

Mobilbox je k dispozici ve dvou různých základních výškách: 400 milimetrů a 700 milimetrů. Naši odborníci vám při konzultaci rádi upřesní, která verze je vhodná pro vaše vozidlo. Modul lze stejně jako jakékoliv naše jiné regálové systémy přizpůsobit v závislosti na prostoru a zamýšleném použití – zatímco horní část je ideální jako polstrovaná lavice například v dodávce, box s upevňovacím popruhem C-Lash zase dává větší smysl v autě. Vnitřek Mobilboxu můžete libovolně nakonfigurovat, například pomocí zásuvek obsahujících přepážky nebo úložných boxů na malé díly. Je rovněž možné zajistit místo na servisní kufry Systainer³, stejně jako police na větší nářadí a zboží či vyjímatelné bottBoxy.

Obraťte se na naši kontaktní osobu pro Českou republiku a zjistěte, která konfigurace Mobilboxu by byla pro vás ta pravá!

Máte zájem o flexibilní vybavení vašeho firemního vozu?
Zjistěte, jak vám můžeme pomoci.