Novinky
22. srpna 2024

Jedinečné truhlářské kousky ve spojení s bott vario3

HolzSTEEL GmbH vyrábí zakázkové, vysoce kvalitní vnitřní vybavení z masivního dřeva – a tak není divu, že robustní, a na míru konfigurované regálové systémy do dodávek se používají i při rozšiřování vozového parku. Ředitel HolzSTEEL Sebastian Herold s pomocí regálových systémů bott vario3 optimalizuje pracovní procesy ve své společnosti a reprezentuje profesionalitu a kvalitu, na které jeho společnost zakládá.
Výkonný ředitel HolzSTEEL GmbH Sebastian Herold je s regálovým systémem bott vario3 velmi spokojen.

Sebastian Herold je výkonným ředitelem společnosti HolzSTEEL GmbH, která byla založena počátkem roku 2022. Jako tesař a státem certifikovaný dřevařský technik si je vědom požadavků na vysoce kvalitní práci.

Výkonný ředitel HolzSTEEL GmbH Sebastian Herold je s regálovým systémem bott vario3 velmi spokojen.

Sebastian Herold je výkonným ředitelem společnosti HolzSTEEL GmbH, která byla založena počátkem roku 2022. Jako tesař a státem certifikovaný dřevařský technik si je vědom požadavků na vysoce kvalitní práci.

Dřevo a ocel společně – HolzSTEEL

Žádné dva druhy práce nejsou pro Sebastiana Herolda stejné. Truhlář a státem certifikovaný dřevařský technik se specializuje na montáže vestavěných kuchyní. Kromě toho má také svůj tým, se kterým sám nábytek vyrábí a nabízí interiérové vybavení na míru. Kombinací masivního dřeva a oceli vytváří moderní průmyslový styl. A odtud vzešel název jeho společnosti HolzSTEEL GmbH, založené v roce 2020, pro kterou pracuje jako výkonný ředitel pro region Aschaffenburg.

 

Jedinečný koncept regálových systémů pro dodávky 

Truhlářské výrobky se liší díky použitým surovinám – a to je vlastně záměr. „Důraz klademe na realizaci jedinečných konceptů vybavení pro soukromé zákazníky, kteří od konečného produktu očekávají, že jim vytvoří zvláštní atmosféru,“ říká Herold. V závislosti na přání zákazníka je výsledkem kupříkladu přírodní či na míru vyrobený nábytek, podlaha nebo třeba schodiště. Za kvalitu ručí i naše firemní pečeť s charakteristickým logem. Taková kvalita má samozřejmě svou hodnotu. Třiatřicetiletý muž však zdůrazňuje, že jeho zákazníci nejsou zdaleka jen z vyšších společenských tříd. „To, zda se rozhodnete pro desku stolu z masivního dřeva, nebo z lepenky, je především otázkou mentality,“ říká Herold. „Pokud se o svůj nábytek z masívu chováte tak, jak našim zákazníkům vždy radíme, budete se z něj těšit desítky let a ve finále tak můžete i ušetřit,“ vysvětluje Herold. Zda by levný stůl vydržel stejně dlouho, je otázkou.


Vysoce kvalitní nástroje pro prvotřídní výsledky 

Herold má podobný názor na vybavení pro své zaměstnance i pro sebe. „Upřednostňuji vysoce kvalitní nástroje,“ přiznává generální ředitel, protože je přesvědčen, že jsou hlavním předpokladem pro prvotřídní výsledky. Důležitý je pro něj i názor jeho týmu. „Pracovat s tím potřebují hlavně moji zaměstnanci. To znamená, že když je spokojený můj tým, jsem spokojený i já,“ říká Herold. Z tohoto důvodu se vždy téměř výhradně spoléhal na robustní nástroje od Festool a řady dalších výrobců, kteří své produkty dodávají v přepravních kufrech Systainer. „Celá manipulace s různými boxy je velmi praktická, protože jsou nejen robustní, ale také vzájemně kompatibilní,“ říká Herold. To se odráží ve skutečnosti, že je lze kombinovat mezi sebou i s odpovídajícími vozíky, což usnadňuje jejich přepravu.

Profesionální dojem a bezpečné uložení 

Tato funkce může být velkým pomocníkem při přenášení mezi vozidlem a místem výkonu činnosti. Co však dlouho chybělo, bylo stejně vhodné řešení pro samotnou přepravu v dodávce. „Z počátku jsme naše vybavení vždy naskládali na sebe v nákladových prostorech a připevnili je ke stěnám vozidla, jak nejlépe jsme uměli,“ vzpomíná Herold. Tento časově náročný postup neodpovídal jeho představě o vhodném zajištění nákladu. Navíc stál také v ostrém kontrastu s image, kterou si společnost vybudovala právě díky vysokým standardům kvality. Nápravu poskytl regálový systém do dodávek bott vario 3. Ten je speciálně navržen pro rychlé, bezpečné a prostorově úsporné umístění systainerů různých formátů. Nyní byl instalován do všech čtyř panelových dodávek společnosti, nakonfigurovaných tak, aby splňovaly požadavky firmy HolzSTEEL. „Na zákazníka působí profesionálnějším dojmem, když se otevřou zadní dveře a vše je hezky uspořádáno,“ říká Herold. „Spoustu času také ušetří to, že pracovník vždy ví, kde co je a k tomu, aby se dostal k nástrojům, mu stačí rychlý pohyb zápěstí.“


Vnitřní vybavení užitkového vozu od bott má samozřejmě daleko více výhod, než je pouze flexibilita při ukládání boxů Systainer. Tým firmy HolzSTEEL v rámci poskytování služeb provádí také montážní práce u zákazníka. S tím souvisí potřeba zajištění bezpečné přepravy stolových desek, skleněných obkladů či vestavěných skříní. Zde se osvědčují vázací a upínací prostředky a rozpěrné tyče, které lze upevnit mezi podlahu a strop vozidla, čímž se zajistí, že výrobky zůstanou při převoze na svém místě. Na druhou stranu existují předměty, jako například vodováhy, zakrývací rouno či příslušenství pro zajištění nákladu, které lze svým tvarem nebo účelem dobře uložit do velkých přihrádek a zásobníků či do integrovaných zásuvek. 

Kvalita a životnost 

HolzSTEEL GmbH se svým vědomě vybraným vybavením dodržuje podobnou filozofii jako u svých produktů: Kvalita na míru má svou cenu, ale na oplátku přináší spolehlivost, vynikající uživatelskou zkušenost a těžko překonatelnou odolnost.

Hledáte zakázkové řešení regálových systémů pro vaše dodávky? 
Zjistěte, jak vám můžeme pomoci!