Novinky
31. května 2024

Jak vybavit užitkový vůz pro maximální efektivitu a bezpečnost práce

Zjistěte v našem článku, jak můžete díky na míru přizpůsobenému řešení efektivně vybavit svou dodávku a bezpečně zajistit náklad!
Dodávka s otevřenými zadními dveřmi ukazuje vestavěné regálové systémy

Vybavení pro profesionální užitková vozidla

Dodávka s otevřenými zadními dveřmi ukazuje vestavěné regálové systémy

Vybavení pro profesionální užitková vozidla

Jak vybavit užitkový vůz pro maximální efektivitu a bezpečnost práce

 

Zajištění nákladu: základ pro bezpečnou přepravu

 

Jedním z nejdůležitějších aspektů při zařizování dodávky je zajištění nákladu. Pro zabezpečení nákladu používejte robustní systémy, včetně upínacích popruhů a upínacích lišt, abyste zajistili, že se náklad během jízdy nepřevrhne nebo během ní nebude klouzat. To je nejen zákonný požadavek, ale je to také zásadní pro vaši bezpečnost a bezpečnost vašich zaměstnanců.

Stabilní regálové systémy pro zajištění nákladu

 

Upínací popruhy a tyče jsou osvědčené pomůcky pro bezpečné zajištění vašeho nákladu. Tyto systémy nejen že jsou povinné ze zákona, ale jsou také klíčové pro vaši bezpečnost i bezpečnost vašich zaměstnanců.

Efektivní využití prostoru pro maximální produktivitu

 

Vybavení interiéru dodávky pečlivě naplánujte tak, abyste co nejlépe využili dostupný prostor. Policové systémy, zásuvky a úložné boxy pomáhají přehledně organizovat prostor a usnadňují přístup k věcem. Využijte výšku svého vozidla a pokud je to možné, vybavte ho policemi až po střechu.

Přepravujete produkty a materiály specifické pro váš obor? Ujistěte se, že jsou uloženy na praktickém a bezpečném místě. I exteriér vašeho vozidla je možné efektivně využít pro přepravu, například pomocí střešních nosičů.


Náš modulární a kombinovatelný regálový systém bott vario3 vám pomůže využít každý centimetr prostoru vašeho vozu. 

Osvětlení a viditelnost: bezpečnost i za zhoršených světelných podmínek 

 

Zajistěte vhodné osvětlení v nákladovém prostoru. Pokud často pracujete v noci nebo za špatných světelných podmínek, mít auto dobře osvícené je pro bezpečnost nezbytné.

LED světla jsou energeticky úsporná a poskytují velmi dobré osvětlení. Je také důležité, aby bylo vozidlo dobře viditelné zvenčí. Používejte reflexní samolepky nebo výstražné značení, abyste ostatní účastníky silničního provozu upozornili na vaši přítomnost.

Zvýšení viditelnosti

 

Za účelem zvýšení viditelnosti, a tím i zajištění maximální bezpečnosti nabízíme vlastní řešení pro osvětlení ve vozidle i na vozidle.

Ergonomie a komfort pro příjemné pracovní prostředí 

 

Pokud trávíte hodně času ve vozidle a kolem něj, přizpůsobit prostředí optimálně vašim pracovním procesům je nezbytné. Pohodlná sedadla, ergonomicky řešené pracovní plochy a dobře umístěná madla mohou výrazně zlepšit pracovní komfort a s tím spojenou efektivitu.

Naplánujte si dostatek úložného prostoru pro osobní věci, jako jsou láhve s vodou, občerstvení i pracovní nástroje, a vytvořte si tak funkční pracovní prostředí. Kancelář pak bude po celou dobu s vámi.

Pohodlná sedadla a dobře umístěná madla

 

Efekt ergonomického designu můžeme ilustrovat na našem příkladu mobilní dílny pro Reinera Faulstiche, servisního montéra ve společnosti Schultes Nachf GmbH.

 

Dostatek úložného prostoru pro osobní věci

 

Je třeba mít na paměti, že vybavení užitkových vozidel velmi závisí na vašich individuálních potřebách a přepravovaném materiálu. Je důležité, aby vybavení bylo nejen efektivní, ale také bezpečné.

Naši odborníci s vámi rádi vaše požadavky prodiskutují a pomohou vám s naplánováním. Díky mnohaletým zkušenostem s širokou škálou projektů jsme se stali specialisty na hledání individuálního řešení. Najdeme optimální řešení i pro vás!


Kontaktujte nás, optimalizujeme váš regálový systém a pomůžeme vám zajistit efektivní a bezpečnou práci!